Turer

Guiding

Lenge siden du har padlet og vil ha litt veiledning for å komme i gang igjen? Kanskje litt hjelp til å trene på redningsteknikker? Eller har du lyst til å padle på tur og oppdage nye padleområder, men føler deg ikke komfortabel med å padle alene? Ut i Kajakk kan arrangere en tur for deg eller bli med som støtte på en tur etter ditt ønske, enten med enkeltpersoner eller med mindre grupper. Ta kontakt, så skal vi få deg ut på tur!

Eksempel på guidet tur :
Har du lyst til å oppleve flott skjærgård og kanskje også kjenne litt på storhavet dersom forholdene tillater det? Da kan en dagstur til Fjellværøya på Hitra anbefales.
En dagstur til Hitra starter med en to timers biltur fra Trondheim. Vel fremme padler vi østover ut fra Knarrlagsund i retning Herøya. Vi padler litt rundt mellom holmer og skjær i området og tar pauser på en passende holme ved behov. Vil man kjenne litt på storhavet er det mulig på nordsiden av øyene. Avhengig av vær og tidsbruk så tar vi lunsj på Nordøya eller på Krabbholmen. Etter lunsj kan vi, dersom det er mulig, padle rundt Ulvøya og returnere til Knarrlagsund fra vest.
Lengde og tidsbruk på en slik tur kan variere fra 3-4 timer til en helg dag avhengig av hva gruppen ønsker.

Turforslag i Trøndelag

Trøndelagskysten er full av fine padleområder, både både Hitra, Frøya, Fosen og Namdalskysten har flott skjærgård og fir muligheter for både dagsturer og turer med overnatting. I tillegg er det også mange fine muligheter for padling i elv og ferskvann. Det vil etter hvert komme turforslag for både sjø, vann og elv på denne siden.